STANLEY Guard
voor ondernemers
Persoonlijke veiligheid. Altijd. Overal.

Innovatieve technologie, zoals cloudbased zakendoen, brengt nieuwe kansen. U, uw medewerkers en leveranciers kunnen vanaf elke locatie met een Wifi-verbinding een prestatie leveren. Wereldwijd. Toch brengt deze vooruitgang ook nieuwe uitdagingen. Zeker als het gaat om het borgen van uw bedrijfscontinuïteit en de persoonlijke veiligheid van u, uw medewerkers of uw gezin. Hoe beschermt u hen buiten de grenzen van uw werkplek of kantoor?

Adaptieve veiligheid


In het restaurant rekent u een zakenlunch draadloos af, in de trein kunt u op een tablet direct uw online winkelassortiment updaten en de boekhouding “hangt” in de cloud. Was voorheen uw huis, kantoor of winkel uitsluitend beveiligd met een robuust, vast beveiligingssysteem, de toenemende dynamiek in en om uw bedrijf vraagt om een beveiligingsoplossing die zich voortdurend aanpast aan u en uw werkomgeving. Bij STANLEY Security noemen we dat ‘adaptieve veiligheid’.

Een persoonlijke bodyguard


STANLEY Guard biedt u deze flexibele bescherming: een digitale beveiligingsapp die u altijd bij u draagt op uw smartphone. Ermee schudden is voldoende om de alarm-operators van het STANLEY Security Operations Centre (SSOC) direct te alarmeren en uw telefoon te veranderen in een draagbaar alarmsysteem –inclusief alarmgeluid en lichtflitsen. Uw route, locatie en data worden door het SSOC-team direct geanalyseerd en snel opgevolgd met de juiste actie.

STANLEY Guard is de ideale alles-in-één-app voor ondernemers die zich soms zorgen maken over hun eigen veiligheid of die van hun medewerkers, partner of gezin. Uw smartphone wordt een beveiligingssysteem op zich –een digitale bodyguard. Preventief als het kan, alarmerend als het moet. Altijd. Overal.

BESTEL STANLEY GUARD
MEER WETEN OVER DE VOORDELEN?
Kies hieronder uw bedrijfsgrootte
STANLEY Guard
mbk kleinbedrijf
(1-10 gebruikers)

€3,49 per week*

Meer
STANLEY Guard
mbk middenbedrijf
(10-50 gebruikers)

€2,99 per week*

Meer
STANLEY Guard
mbk grootbedrijf
(meer dan 50 gebruikers)

€2,49 per week*

Meer