Grote ondernemingen in het mkb zijn vaak ware gangmakers. Ze lopen voorop. Medewerkers zijn de grondsteen onder dit succes –het belangrijkste bedrijfskapitaal. Steeds vaker zijn dit jonge mensen die bewust kiezen voor platte organisaties die de nodige flexibiliteit bieden. Ruimte die past bij een ander arbeidsethos: eerlijk, gezond en veilig werken. Overal. Het kantoor is hun laptop.

Geweldsrisico’s in de publieke ruimte en cyberdreigingen, maar ook de gestage groei van open verzamelkantoren, mobiel werken en het thuiswerkkantoor. De wereld om u heen verandert, dankzij revolutionaire technologie die leven en werken steeds dynamischer maakt. Door als werkgever mee te bewegen houdt u succesvolle mensen succesvol. Juist op het gebied van veiligheid: een significant onderdeel van de belofte aan klanten, maar tevens van uw werkgeversidentiteit.

STANLEY Guard

De beveiligingsapp voor thuis, op kantoor en onderweg


STANLEY Security beveiligt uw kantoor en helpt u elke dag bij het boeken van prestaties, maar sluit uw onderneming ook aan op deze nieuwe werkelijkheid. Met moderne, adaptieve beveiliging die meebeweegt met u, uw staf en uw personeel. We nemen risico’s weg. Zodat u zich kunt blijven richten op waar u goed in bent. 
 

Bent u geïnteresseerd in de STANLEY Guard app? Neem contact met ons op, bekijk onze abonnementen of ontdek de robuuste STANLEY Smartphones.

STANLEY GUARD BESTELLEN
Kies hieronder uw bedrijfsgrootte
STANLEY Guard
mkb kleinbedrijf
(1-10 gebruikers)

€3,49 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb middenbedrijf
(10-50 gebruikers)

€2,99 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb grootbedrijf
(meer dan 50 gebruikers)

€2,49 per week*

Bestel