Veilig ondernemen met STANLEY Guard
Safety is our service


In een bedreigende situatie wilt u direct kunnen handelen. STANLEY Guard is met dit idee ontworpen. Een app die snel werkt en direct hulp biedt. Daar gaat het om.


Bestel stanley Guard
Veilig ondernemen met STANLEY Guard
Alarmeringen


Stap 1
SCHAKEL STANLEY GUARD IN


Uw veiligheid verhogen? Handel proactief. Activeer de STANLEY Guard app voordat u in een mogelijk bedreigende situatie terecht komt. Een veilig gevoel. Juist als u na een zakendiner of een borrel teruggaat naar kantoor of woning.

Wij volgen u real-time vanaf het moment dat u STANLEY Guard aanzet, ook als u geen alarm activeert. Dit doen wij om uw route en locatie te bepalen.


Stap 1
Stap 2
HET ALARM ACTIVEREN


Voelt u zich bedreigd!? Activeer dan het alarm door uw telefoon heen en weer te schudden of door de slider-functie te gebruiken. Wij gaan er altijd van uit dat u het alarm met een reden activeert en zetten daarom direct onze veiligheidsprocedure in gang. Omdat elke seconde telt.

Real-time tracking
Zodra u het alarm activeert stuurt STANLEY Guard uw huidige locatie én uw route vanaf het moment van inschakeling door naar de STANLEY Alarmcentrale. Uw locatie wordt hierna real-time gevolgd en bekeken door een van onze alarm operators.

Automatische videoregistratie
Daarnaast activeert uw alarm automatisch de videofunctie op uw telefoon. Uw videoregistratie (met audio) wordt meteen verzonden naar de alarmcentrale. De alarm-operators gebruiken de beelden om uw situatie te analyseren en snel passende maatregelen te nemen. De videobeelden kunnen door STANLEY Security op uw verzoek aan de politie worden gestuurd.


Stap 2
Stap 3
HET ALARM EFFECT: ALARMGELUID EN FLITSLICHT


Als u het alarm van STANLEY Guard inschakelt genereert uw telefoon een schel klinkend alarmgeluid en gaat het lampje op uw telefoon knipperen. Hiermee trekt u maximale aandacht. Het geactiveerde alarm kan een aanvaller afschrikken. Schakel het daarom in als u het gevoel heeft dat een situatie gevaarlijk kan worden.

KIES UW PERSOONLIJKE ALARMPROFIEL
Wordt het een luid of een verborgen alarm?

STANLEY Guard biedt u drie unieke alarmprofielen:

> ALARM STANDAARD

> ALARM LUID
> ALARM STIL

Net als elke onderneming verschilt ook de manier van zakendoen. Wij begrijpen dat. De situaties die zich in uw bedrijfspraktijk voordoen zijn uniek. Daarom zijn onze alarmprofielen dat ook. Zo kunt u het alarm kiezen dat past bij de situatie.

ALARM STANDAARD
Met deze instelling zorgt u er voor dat uw telefoon na twee keer schudden in de maximum alarmstand gaat, met knipperend licht.

ALARM LUID
Binnen dit alarmprofiel kunt u heel duidelijk aan uw telefoon zien en horen dat een alarm is gegenereerd.

ALARM STIL
Dit alarmprofiel is speciaal geschikt in situaties waarin u niet wilt dat iemand kan zien dat het alarm is geactiveerd.


Stap 3
‘DE MAN-DOWN-MELDING’
Ondersteuning tijdens risicovolle afspraken


Een meeting met een klant of leverancier met vertrouwen ingaan? Met wat extra zekerheid een lastige buitenklus op het dak van een zeer afgelegen villa uitvoeren? STANLEY Guard ondersteunt u met de ‘ontmoetingsalarmfunctie’: de ideale tool voor mensen die alleen werken.

De ‘ontmoetingsalarmfunctie’ werkt ook als uw telefoon is gelocked. Hoe het werkt? Druk op het vergadericoontje in de app, selecteer de duur van uw afspraak en vul vervolgens details in over uw afspraak. Dat is alles. De alarm-operators van het STANLEY Security Operations Centre gebruiken de data die u invoert om uw noodcontacten te alarmeren en snel passende hulp te bieden als u zich niet veilig meldt na de door u ingestelde eindtijd.


‘DE MAN-DOWN-MELDING’
UW LOCATIE EN ROUTE VOLGEN


De alarmpagina slaat uw gegevens op en toont uw exacte locatie in Google Maps. Uw locatie en/of beweging wordt elke 45 seconden ververst. Contactpersonen hebben direct inzage in uw data en kunnen uw complete route volgen: voor, tijdens en na het alarm.

Volg STANLEY
Als u de route volgt die iemand heeft afgelegd, ziet u de route in GROEN. Als het alarm is geactiveerd wordt de route ROOD. Het STANLEY Guard logo toont de exacte locatie.


UW LOCATIE EN ROUTE VOLGEN
DE ZEKERHEID VAN HET STANLEY SECURITY OPERATIONS CENTRE
Onze hoogwaardige alles-in-één meldkamer in Amsterdam ziet alles


Als u het alarm activeert, ontvangen de alarmcontacten onmiddellijk een SMS of e-mail met een persoonlijke alarmpagina. Deze alarmpagina bevat alle opgeslagen incidentgegevens, zoals real-time data en videobeelden, alsook andere relevante informatie over u en uw situatie. Zo zorgt STANLEY Guard er voor dat alle data veilig en remote wordt opgeslagen.


DE ZEKERHEID VAN HET STANLEY SECURITY OPERATIONS CENTRE
3 kolommen

Volgen

De alarmpagina heeft een volgfunctie. Dankzij deze functie ziet u op Google Maps precies waar u zich bevindt. De locatiegegevens worden iedere 45 seconden ververst. Bij noodgevallen kunnen uw contacten al uw bewegingen volgen.

Alert status

In de statusbalk ziet u of de locatie wordt bijgehouden of data worden ververst. Hier vindt u tevens datum en tijd van het alarm.

Video

De alarmpagina vertoont de videobeelden, die u met uw telefoon heeft doorgezet bij inschakeling van het alarm. Hierdoor kunnen de alarm-operators van het STANLEY Security Operations Centre zien wat er gebeurt, beter inschatten hoe ze u kunnen helpen en contactpersonen informeren.
STANLEY GUARD.
ONLINE, ALL THE TIME

Altijd op de hoogte van uw exacte locatie


Elke gebruiker van STANLEY Guard krijgt een eigen gebruikersaccount.

Wilt u informatie inzien? U logt in op de website van STANLEY Guard en kunt zelf uw account beheren, uw profiel updaten en uw alarmgeschiedenis bekijken.

Slim, snel en eenvoudig. Zo werkt STANLEY Security.


Bestel stanley Guard
STANLEY GUARD. </br><i>ONLINE, ALL THE TIME</i>
STANLEY GUARD BESTELLEN
Kies hieronder uw bedrijfsgrootte
STANLEY Guard
mkb kleinbedrijf
(1-10 gebruikers)

€3,49 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb middenbedrijf
(10-50 gebruikers)

€2,99 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb grootbedrijf
(meer dan 50 gebruikers)

€2,49 per week*

Bestel