Over ons

STANLEY Security geldt als één van de meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa. Wij ontwerpen, installeren, monitoren en onderhouden innovatieve beveiligingssystemen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ondernemers. Geïntegreerde oplossingen die verschillende systemen naadloos met elkaar verbinden en uw onderneming beter beschermen tegen risico’s. Wereldwijd.

STANLEY Security spreekt ondernemerstaal en kent de mores van uw markt. Zo weet u zeker dat ons camerasysteem, inbraakalarm, toegangscontrolesysteem, tijdregistratie-oplossing of aanwezigheidssysteem past bij uw bedrijfsvoering. Het resultaat van een deskundig en persoonlijk beveiligingsadvies. Onze best-of-class beveiligingsoplossingen doen wat we beloven: u, uw medewerkers, uw klanten en leveranciers de juiste beveiliging bieden. Omdat het preventief beschermen van de mensen met wie u uw successen boekt voorop staat.

De beveiligingsoplossingen van STANLEY Security zijn geproduceerd volgens strenge normen en gecertificeerd door gezichtsbepalende veiligheidsinstanties. Zo helpen we mee uw groei en zekerheid te consolideren. Vooruitgang. Altijd ondersteund door goed ingevoerde servicetechnici en de alarm-operators van het STANLEY Security Operations Centre in Amsterdam (SSOC): één van de meest moderne alarmcentrales in Europa.

Dat is STANLEY Security. Performance in action.