Als DGA of managing partner van een middelgrote onderneming kent u de waarde van digitale technologie. U bent niet alleen. Zo’n 67% van de Nederlandse ondernemers gelooft dat digitale technologie de transitie naar een meer ‘mobiel bedrijf’ mogelijk maakt. Een helder signaal. Het ondernemen zelf verandert en wordt locatieonafhankelijker. Werk is waar uw medewerkers zijn.

Het borgen van persoonlijke veiligheid ‘on the job’ is om deze reden niet langer vanzelfsprekend. Natuurlijk, een beveiligingsoplossing van STANLEY Security beveiligt uw werkplek en helpt u elke dag dreigingen vroegtijdig te signaleren. Maar zodra u of uw mensen het pand verlaat bent u vrijwel onbeschermd. Een goede reden de mensen die het rendement leveren op stoom te houden en overal te zorgen voor hun persoonlijke veiligheid. Als u uw leaseauto’s van een alarm voorziet, waarom dan niet ook uzelf en uw medewerkers beter beveiligen!?

STANLEY Guard

De beveiligingsapp voor thuis, op kantoor en onderweg

Investeren in beveiligingstechnologie met hoog rendement? Met STANLEY Guard, de persoonlijke beveiligingsapp van STANLEY Security, voegt u een dimensie aan uw huidige beveiligingsoplossing toe: persoonlijke veiligheid –altijd en overal. Hoe? Dankzij een digitale bodyguard in uw bedrijfssmartphone(s) die u activeert als u dat nodig vindt. Online, all the time. Extra zekerheid als u risico’s wilt wegnemen en met een veiliger gevoel wilt ondernemen.
 

Bent u geïnteresseerd in de STANLEY Guard app? Neem contact met ons op, bekijk onze abonnementen of ontdek de robuuste STANLEY Smartphones.

STANLEY GUARD BESTELLEN
Kies hieronder uw bedrijfsgrootte
STANLEY Guard
mkb kleinbedrijf
(1-10 gebruikers)

€3,49 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb middenbedrijf
(10-50 gebruikers)

€2,99 per week*

Bestel
STANLEY Guard
mkb grootbedrijf
(meer dan 50 gebruikers)

€2,49 per week*

Bestel